DET SIGER KUNDERNE

TILFREDSE KUNDER ER DEN BEDSTE REKLAME


Jeg bliver naturligvis glad og stolt når mine klienter skriver positivt om klinikken og behandlingerne.

I al beskedenhed viser jeg herunder en lille udvalg af kommentarer.

"Mette leverer altid en rolig, nærværende og omsorgsfuld behandling, og jeg går altid derfra helt afslappet og genopladet. Derudover er hun god til at lytte til ens behov og skræddersy behandlingen derefter.

Jeg kan virkelig mærke en tydelig forskel i kroppen efter hver behandling. Særligt her under min graviditet har det været en stor hjælp til at holde hormonerne i balance og eftermiddagskvalmen fra døren, og det hjælper også mod smerterne i lænden.

Mette er helt sikkert et besøg værd! 5 store stjerner!"

Marianne L., Sorgenfri


"Jeg har haft migræne med aura siden jeg var barn og det har tendens til at blive fremprovokeret, når jeg bliver stresset eller presset. Før jeg prøvede zoneterapi hos Mette, havde jeg nok et anfald om måneden.

Efter et forløb på 5 gange  zoneterapi blev jeg dejligt fri for anfald. Efter en pause fra zoneterapi på 5 måneder, fik jeg et nyt anfald, hvilket bekræfter mig endnu mere i, at zoneterapi har haft en rigtig god effekt på mig og vil nu fortsætte en gang om måneden for at vedligeholde effekten.

Derfor kan jeg kun anbefale zoneterapi hos Mette Kold. Der er en supergod atmosfære og ro omkring hende og hun er dygtig til at tage hånd om andre".

Simone G., Valby


"Jeg havde gennem en årrække haft periodevise smerter i lænden, som allerede efter 2-3 behandlinger hos Mette var i bedring. Umiddelbart efter første behandling kunne jeg mærke en forskel - som jeg bedst kan beskrive som en lethed i lænden. Efter et relativt intensivt forløb på 6-8 gange og efterfølgende vedligeholdende behandling en gang om måneden, føler jeg nu kun sjældent ømhed i lænden og aldrig deciderede smerter. Jeg kan kun anbefale Mette som en dygtig og professionel zoneterapeut".

Lone Hemmingsen. Søborg

"Zoneterapi og allergi er en rigtig god kombination. Zoneterapien har mindsket min allergi, så jeg ikke har behov for at tage allergipiller hver dag. Zoneterapi hos Mette er bare fantastisk."

Eva K., Birkerød


"Jeg har nu gået til zoneterapi hos Mette i to år. Jeg var blevet det anbefalet, og var lidt skeptisk, men allerede efter første gang var jeg helt solgt. Zoneterapi hos Mette er fantastisk - min smertefulde hælspore forsvandt efter kort tid. Gener i foden efter en forstuvning for mange år siden forsvandt og generelt giver zoneterapi bare et bedre velvære. Jeg kan varmt anbefale Mette som zoneterapeut. Hun kan noget særligt med sine hænder".

Iben M., Hellerup


Jeg fik en alvorlig knæskade som følge at et fald og 3 efterfølgende operationer. Det hændte for  ca 10 år siden, og jeg har siden da gået dårligt, og haft ondt næsten non-stop. Så så jeg et interview med Mette i vores lokalavis (link til artiklen), og tænkte at det måtte være en mulighed. Det var det. I allerhøjeste grad. 

Allerede efter første behandling kunne jeg mærke forskel. Og det gik bare fremad og fremad. Efter 5 behandlinger kan jeg gå normalt, uden at halte på det ene ben. Næsten uden at mærke at jeg har et knæ. Det er en forunderlig følelse og lettelse. Min ganghastighed er nu normal, og jeg kommer op af trapper uden at trække mig selv op via gelænderet. 

Mette er en dygtig og klog kvinde der kan sit fag. Samtidig følte jeg mig  absolut velkommen, hun har god tid til også at lytte og forstå, og en venlighed som gør at man slapper helt af. Mette er top-professionel til sit arbejde.  

Jeg kan anbefale Mette 100%, og sender min varmeste tak.

Grethe, en tidligere knæpatient 

 

DU ER I GODE HÆNDER

Registreret Alternativ Behandler.

I Danmark betegnes zoneterapi som ”anden egentlig sundhedspleje”. En zoneterapeut skal registrere sin virksomhed (CVR). Forudsætningerne for at blive momsfritaget er, at man er RAB-godkendt og derved opfylder specifikke krav om bl.a. uddannelse.

Som registreret RAB behandler er jeg forpligtet til at arbejde ud fra etiske regler om God Klinisk Praksis.: 


  • Udviser omhu og samvittighedsfuldhed
  • Anbefaler en klient at søge læge, hvor dette må anses for indiceret
  • Løbende vedligeholder og opdaterer min faglige viden, incl. førstehjælp
  • Fører journal
  • Overholder tavshedspligt

Jeg er medlem af brancheforeningen ZCT (ZoneConnectionTerapeutforening).